Opskrift: Julet Chai Latte

Opskrift: Chokoladehjerter med mandler & tranebær

IMG_1362

Disse chokoladehjerter blev gode. Der er en skøn balance mellem den bitre mørke chokolade, de knasende mandler og syrlige tranebær. Haps 🙂

Chokoladehjerter med mandler & tranebær

150-200 gram mørk chokolade
1 dl mandler
1 dl tranebær

Smelt chokoladen, hak mandlerne og bland dem i sammen med tranebær. Hæld massen i hjerteforme, lad dem stå og sæt dem så i køleskabet. Opbevar i en lufttæt beholder – hvis der altså er nogle tilbage at opbevare 😉

IMG_1364

IMG_1366

IMG_1367

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Julet Chai Latte