Mandag Morgen // Opskrift: Grønsagssmoothie

Tirsdags Tips // Opskrift: Kop Kage

20131029-105916.jpg

Her til morgen ville jeg lave noget med æg. Jeg tænkte pandekager, men jeg gad ikke rigtig stå så længe og lave dem. Hvad gør man så? Man putter det der skulle blive til pandekager i en kop og derefter i microen – og på den måde får man så en Kop Kage. Uh det var bestemt ikke en dårlig idé! Den var super nem at lave og smagte lækkert og syndigt. Og så var den oven i købet både sund, fiber- og proteinrig. What’s not to like? 🙂

20131029-105933.jpg

20131029-105952.jpg

Kop Kage
Til en person

Gruddej:
2 spsk grovvalsede havregryn
1 æg
1/2 banan
1/2 tsk bagepulver

I princippet kan Kop Kagen sagtens laves af de fire ovenstående ingredienser. Slå et æg ud i en skål, mos banan godt og tilsæt havregryn og bagepulver.

Derefter kan man tilsætte hvad man kan lide og har lyst til.

Dej-tilbehør:
1/2 spsk peanut butter
1 spsk vaniljeproteinpulver
2 spsk müsli

Rør alle ingredienserne sammen og hæld dem i din yndlingskop (som skal kunne tåle høj varme!) Giv den lille kage 2 minutter på højeste varme for en fast kage. Hvis du hellere vil have en lidt blødere kage, så giv den 1-1,5 minut. Det vil jeg gøre næste gang 🙂

20131029-110010.jpg

20131029-110028.jpg

20131029-110128.jpg

2

  • fitandlovinit

    Det er nemlig rigtig smart. Det har jeg også gjort – man kan bruge mikroovnen til ualmindelig meget 🙂
    I øvrigt super fin blog 🙂

    Hilsen
    Simone
    http://fitandlovinit.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blogger

      Det er så nemt og så godt! Bestemt ikke sidste gang jeg har lavet morgenmad på den måde 😀
      Jamen tusind tak! Jeg smutter lige ind forbi din 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag Morgen // Opskrift: Grønsagssmoothie